VVS Oostwold

WEEK 6

Een week waarin de corona nog ronddwaalt, de wedstrijden van JO19 en VVS 5 zijn uitgesteld.
Matchday 🔵⚪

Zaterdag 12 februari 2022
Vandaag helaas maar 2 thuiswedstrijden.

09.00 uur VVS JO11-1 – Wvv Winschoten JO11-2
14.30 uur Vvs 4vv Wildervank 5

Uitwedstrijden
10.00 uur VV Sellingen JO14-1 – VVS JO14-1
10.15 uur NEC Delfzijl JO10-3 – VVS JO 10-1
14.30 uur VV Bato Winschoten 2 – VVS 3

Toeschouwers zijn van harte welkom en de kantine is open.

Uitslagen zaterdag 12 februari 2022
Bij de senioren kwamen alleen VVS 3 en VVS 4 in actie verloren helaas hun wedstrijd.
Bij de jeugd ging het beter, daar kwamen VVS JO14, VVS JO11 en VVS JO10 in actie en wonnen allen hun wedstrijd, VVS JO14 en VVS JO11 met maar liefst 10-0, VVS JO10 won in een spannende strijd met 4-5 in Delfzijl.
Topscoorder dit weekend was Jesse Loer (VVS JO14) met 6 doelpunten.
VV Bato Winschoten 2- VVS 3 3-1
Na 5 overwinningen op rij moest het derde elftal weer eens een nederlaag slikken.
In Winschoten kwam Bato 2 nog wel op voorsprong na schitterend doelpunt, alleen werd deze terecht door een warrige fluitende scheidsrechter (voor beide partijen) afgekeurd. In de tegenstoot, was Kivar Hamo die bijna een identieke doelpunt maakte zoals bij WVV 3, alleen dit keer ging het boogballetje over de keeper op de lat, maar de rebound was voor Remco de Kleine, die technisch zeer sterk met links de volley schitterend binnen schoot. 0-1 wat tevens de ruststand was.
Na de rust waar in de eerste helft VVS 3 het betere van spel had, was nu meer Bato 2 wat de klok sloeg. Toch was de eerste kans voor VVS 3, een hoge bal op Sander Dijkstra werd door hem over de keeper gekopt maar helaas naast. Daarbij werd hij nog getorpedeerd door de keeper, maar de scheidsrechter vond dit geen penalty.
Daarna kwam er wel penalty aan de andere kant, deze werd achter Nick Koetje raak geschoten, maar deze werd terecht afgekeurd door te vroeg inlopen van een speler van Bato 2. Daarna geeft de scheidsrechter een doeltrap voor VVS 3, deze werd snel genomen en was het derde al bijna voor de keeper van Bato 2, waarna de scheidsrechter het spel weer stil legde en uiteindelijk alsnog de strafschop liet overnemen. Ook dit keer zat keeper Nick Koetje in goede hoek maar kon helaas niet voorkomen dat het 1-1 werd. Daarna had Bato 2 de overhand en schoten ze snel de 2-1 en 3-1 binnen, waardoor VVS 3 na de eerste nederlaag na vijf overwinning moest slikken.
VVS 3 blijft ondanks de nederlaag op plek 4 met 10 gespeeld en 18 punten in de reserve 5e klasse 13.
De enige thuiswedstrijd die in de s’ middags gespeeld werd was die tussen VVS 4 en Wildervank 5, de overige wedstrijden van de VVS VR1 en VVS 5 werden uitgesteld.
In de eerste helft was de overhand voor Wildervank 5 en die gingen daardoor ook met een 0-3 stand de rust in. In de tweede helft kwam VVS 4 nog wel terug door doelpunten van Bart Kramer en Jeroen Brul tot 2-3. Verder kwam de equipe van Meijer/Imminga ondanks het drukken tegen 10 man op laatst helaas niet.
VVS 4 zakt door de nederlaag naar plek 7 met 9 gespeeld 15 punten in de reserve 6e klasse 20.
VV Sellingen JO14-1 – VVS JO14-1 0-10
Op zaterdag 12 februari speelde we uit tegen Sellingen. Beide de 1e wedstrijd verloren. In het mooie zonnetje bleken we al snel een maatje te groot. Thijs Jonker, Korné Welp Rik Boven en een eigen goal zorgden voor een mooie tussenstand. Jesse Loer wist er maar liefst 6 te scoren en zo gingen we met een 0-10 zege huiswaarts!
Doelpunten VVS JO14-1: Jesse Loer 6, Thijs Jonker, Korné Welp en Rick Boven allen 1.
VVS JO11-1 – Wvv Winschoten JO11-2 10-0
Aftrap is genomen de wedstrijd is aan de gang. Even op gang komen want het was denk ik een ding, maar toen ze op gang waren gekomen was het al gauw 1-0 door Denley Rijks met hulp van tegenpartij. Vrijwel daarna scoorde David Mekelenkamp 2-0. Wedstrijd ging verder goed en opnieuw scoorde David Mekelenkamp zijn tweede doelpunt. Met 3-0 voorsprong gingen ze de rust in.
Na de pauze kwamen ze weer fanatiek weer op het veld. Door goed over te spelen met elkaar scoorde Denley Rijks nog een keer. Doordat Pepijn Buijs ziek was en niet verder kon spelen, staan Finn Moes en David Mekelekamp beide in de spits even af te wachten hoe dat allemaal ging. Want ze hebben samen altijd een theekransje met elkaar, maar dat ging zo goed dat ze beide nog scoorden en zo is het ineens 8-0. Met nog tien minuten op de klok is het kijken of er nog 2 erbij kunnen maken en ja eerst is het Robin van Stralendorff en daarna is het Daniel Sijms die op het middenveld stond die 2 minuten voor tijd de 10-0 maakt. Rembrand Davelaar houdt dat de nul en daardoor zijn doel schoon. Het was een leuke, gezellige wedstrijd. Het team heeft erg goed samen gespeeld.
⚽️Doelpunten van David Mekelkamp 4, Denley Rijks en Finn Moes beide 2 Robin van Stralendorff en Daniel Sijms beide 1. ⚽️
NEC Delfzijl JO10-3 – VVS JO10-1 4-5
In een spannede wedstrijd won de jongste jeugd met 4-5 in Delfzijl. Na een 2-0 achterstand maakte Ramon Boer de 2-1. Daphne van Stralendorff schoot daarna met twee doelpunten op een 2-3 voorsprong. Daarna was het weer de beurt aan de gastheren en die brachten de stand weer naar 4-3 voorsprong voor NEC Delfzijl JO10-3. Daar dachten de dames anders over eerst maakte Vera Loer de gelijkmaker en schoot Daphne van Stralendorff met haar hattrick de winnende tegen de touwen 4-5 voor VVS JO10-1. Daarmee brachten de jongens en meisjes met de overwinning en super wedstrijd op de mat.
Doelpunten VVS JO10 Daphne van Strallendorf 3, Ramon Boer en Vera Loer beide 1.
Update topscoorders
Topscoorder senioren competitie 12/02/2022