VVS Oostwold

WEEK 48(aangepast programma)

Nu het Nederlands Elftal zich geplaatst heeft voor de volgende ronde hebben een aantal wedstrijden een andere aanvangstijdstip:

Programma zaterdag 3 december 2022

13.15 uur VVS 1 – ZNC 1
11.00 uur VVS 2 – SC Stadspark
13.15 uur v.v. Muntendam 2 – VVS 3
13.30 uur HS’88 4 – VVS 4
13.00 uur v.v. Annen Vr1 – VVS Vr1
10.00 uur VVS JO19-1 – BATO JO19-1
VRIJ VVS JO17-1
09.30 uur De Fivel JO13-1 – VVS JO13-1
09.00 uur VVS JO11 – Wildervank JO11-2
09.00 uur HSC JO8-2 – VVS JO8-1

Om 16.00 uur begint de wedstrijd van het Nederlands Elftal deze is in de kantine te zien. De tegenstander nr 2 poule B is na de wedstrijden van vanavond bekend.

I.V.M. de wedstrijd van Nederlands elftal begint de wedstrijd om 13.15 uur!!!!
🔵⚪
📆 Zaterdag 3 december 2022
⚽ VVS 1 – VV ZNC 1
🕐 13.15 uur
🏆 Competitiewedstrijd
🏟 Sportcomplex VVS Oostwold
Hoofdsponsor VVS :
Kledingsponsor VVS :
Pupil van de week :
Yorrit Kramer VVS JO8-1

Wedstrijdverslag VVS Oostwold 2 – Sc Stadspark 2
Op een koude en gure zaterdagmorgen stond de thuiswedstrijd tegen Stadspark op het programma. Na 2 nederlagen op rij werd het zaak weer eens te winnen. Benadrukt werd om goed te beginnen. Met een selectie van 14 spelers begonnen we vol goede moed aan het duel. We waren in de 1e helft in balbezit de bovenliggende partij en enkele kansjes en mogelijkheden kwamen onze kant op. Romke had het vizier nog niet scherp en enkele schoten van Yannick, Bart en Pascal troffen het vangnet. De grootste kans kwam na 27 minuten op Mark zijn naam. Vanaf de middenlijn kon hij alleen op de keeper af en waar iedereen de 1-0 verwachte volgde er een soort van anti climax en alleen Mark weet wat er gebeurde. Gelukkig kende Stadspark een zelfde soort moment voor de neus van Nick. Nadat we een numeriek voordeeltje hadden wist Romke op aangeven Sander te scoren. 1-0 voor bij rust. Weinig weggegeven en voetballend de betere, kortom what could go wrong?
De start in de 2e helft was zeer goed. Maar Hielke zocht het te hoog en een ander te laag. Gaandeweg werden we onrustiger en kwamen we er niet meer uit. Nadat een goal wegens buitenspel nog werd afgekeurd werd het uit een corner alsnog 1-1. Gelukkig konden we het weer oppakken en wisten we weer kansen te creëren. Na een afstandschot liet de keeper de bal los en was Robert er als de kippen bij om de bal in de goal te prikken. Nadat Romke eerst nog naast schoot, werd het even later alsnog door zijn doen 3-1 met een beheerste schuiver. Het verschil was gemaakt en we konden de wedstrijd rustig uitspelen. 3 punten erbij!