WEEK 48

Ondanks dit kabinet word er op de zaterdag nog gevoetbald, met minder trainingsuren in de benen komen er toch aardig wat teams aanbod. Van JO10 tm VVS 3. De wedstrijd van JO14 is afgelast en de teams van MO19, VVS vr en VVS 5 zijn vrij.

Uitslagen zaterdag 11 december 2021
Afgelopen zaterdag waren er 3 thuiswedstrijden en 1 uitwedstrijd wat door ging. Bij de jeugd VVS JO11 en VVS JO19 en bij de senioren VVS 3 & VVS 4 .
VVS 3
Om 14.00 uur zou de wedstrijd starten tegen SV Mussel 2, maar helaas waren ze de tas met kleding vergeten en en floot scheidsrechter Klaas Drewel om14.20 uur voor de start van de wedstrijd. In het begin ging de wedstrijd beide kanten op. De eerste grote kans was voor het derde van VVS, Jan Nomden draaide na een ingooi van Jan Stam weg van zijn tegenstander en schoot de bal alleen voor de keeper bijna bij hem in de voortuin. Daarna was de beurt aan SV Mussel 2, en zij scoorden na 25 minuten de 0-1 tegen de touwen achter keeper Nick Koetje. Dat was signaal om te wisselen bij VVS 3 en zo kwamen vier verse krachten in het veld. Door de wissel stond de organisatie niet goed en daar maakten de gasten goed gebruik van en schoten de 0-2 binnen.
Na dat iedereen door gelegenheidscoach van het eerste Egbert Bosma goed op zijn plek stond, was het vrij snel ook weer 2-2 door twee doelpunten van Haijo Molema. In de rust werd nog even duidelijker gemaakt wat de taken waren bij deze opstelling zodat er in de tweede helft er meer uitgehaald kon worden dan een gelijkspel en iedereen wist wie waar stond als er weer gewisseld werd na een kwartier in de tweede helft. Direct na het wisselen schoot Jan Nomden de 3-2 binnen na mooie één -tweetje met Remco de Kleine, die direct daarna de 4-2 binnen schoot. De laatste minuten werd het nog 5-2, na een voorzet van Haijo Molema schoot Jan Nomden de eindstand binnen en floot scheidsrechter Klaas Drewel voor het eindsignaal. Door de overwinning staat het VVS 3 met alweer 7 gespeeld 12 punten vierde. Volgende week zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Veendam 1894 3 om 12.30 uur.
VVS 4
In Meeden wonnen VVS 4 met 0-2 van vv Meeden 2 door doelpunten van Bart Kramer en Stef Boer. VVS 4 staat net als VVS 3 ook op de vierde plaatst en spelen zaterdag op Sportpark Coendersborg tegen Vv Oranje Nassau 8 aanvang 14.30 uur. Verslag zie verder Facebook pagina Vvs 4 .
VVS JO19 (foto)
In de spannende competitie won VVS JO19 de belangrijke thuiswedstrijd van VV Eenrum / voetbalvereniging Eenrum J019 na een 0-0 ruststand wonnen de mannen van duo Martin Stam/Bert Brader met 2-0 door doelpunten van Mika Hillinga en Richard Meijer. VVS JO19 stijgt door de overwinning naar 5e plaatst. Volgende week de laatste wedstrijd van 2021 tegen Vv Engelbert JO19 de koploper, aanvang 14.15 uur. Verslag van de wedstrijd op Instagram VVS JO19
VVS JO11
In de laatste wedstrijd van 2021 voor VVS JO11 won het met 5-2 van WVV Winschoten JO11-2, de doelpunten kwamen van Denley Rijks 3x, Robin van Stralendorff en Reinout Buijs beide 1. Ze zijn door deze overwinning minimaal 1 week koploper omdat de concurrentie niet actie kwam. Of de laatste wedstrijd tegen v.v. Farmsum JO11 gespeeld word is nog een vraagteken.
Update topscoorders
Topscoorder senioren competitie 11/12/2021
1 René Dijksterhuis 11 (+2)
2 Stef Boer 10 (+1)