VVS Oostwold

WEEK 40 Super Saterday

De week start met een inhaalwedstrijd voor JO19 op woensdag 5 oktober uit tegen HSC om 19.30 uur. In een wedstrijd vol strijd werd er tegen de koploper met 2-0 verloren.

Derbyday! ⚽️
Aanstaande zaterdag is het zover, een dubbele derby op ons sportpark om 12.00 trappen we af met de wedstrijden:
VVS 2 – Sc Scheemda 2 op veld 1 Uitslag: 2-2
VVS VR 1 – Pekelderboys VR 1 op veld 2 Uitslag: 6-1
Na afloop van deze westrijden vangen we aan met de wedstrijd VVS 1 – Sc Scheemda 1 door middel van een Line-up met jeugdleden van beide clubs.
In de rust van deze wedstrijd spelen we alvast wat rondes van onze bazar die wordt vervolgd na de wedstrijden. Er zijn mooie prijzen te winnen van boodschappentassen tot slagroomtaarten. We sluiten af met een supperronde met mooie hoofdprijzen!
Ten slotte wordt deze avond ingevuld door muziek van Martin Zemering en Jans Disco! 🎶

Tot zaterdag! 🍻

VVS 1 won met 1-0 van Scheemda, https://www.rtvnoord.nl/nieuws/964646/vvs-blijft-spartaans-overeind-in-derby-tegen-sc-scheemda
Verslag Oldambtnu.nl
Foto’s van deze wedstrijd.
Verslag Eemsmondsport
Filmpje

Afgelopen zaterdag mochten de kinderen van VVS JO8 en ScScheemda JeugdAfdeling JO7 en JO9 met hun beide eerste elftallen in de line up het hoofdveld betreden. Na afloop kregen ze drinken en een koekje mede mogelijk gemaakt door Rorico Taarten Shop . Al met al een geslaagde dag.

Na afloop was het nog lang gezellig.