WEEK 40

Komende zaterdag speelt VVS 1 wederom een thuis wedstrijd, ditmaal de derby tegen V.V. Westerlee 1.

Afgelopen zaterdag won de ploeg van trainer Bosma met ruime cijfers van Erica ’86, het was prijsschieten. Na een 5-0 ruststand werd het uiteindelijk met 11-0 door doelpunten van Rene Dijksterhuis 4, Hielke Koning, Jurjen Drewel , Leon Boer allen 2 en Jeroen Brul 1 keer.

Westerlee speelde net als VVS de derby gelijk tegen v.v. Bato, ook gaven zij een voorsprong uiteindelijk weg 3-3, voor v.v. Westerlee scoorde Jesper Brouwer 3 keer, een man om in de gaten te houden.

De statstieken zijn in het voordeel van de gasten , alleen de laatste competitiewedstrijd is in het voordeel van VVS, in het afgebroken seizoen 2020/2021 won de gastheren met 3-1, door doelpunten van Leon Boer 2x en René Dijksterhuis voor VVS en Jesper Brouwer voor v.v. Westerlee.

Pupil van de week : Ramon Boer van VVS JO 10-1

De wedstrijdbal is aangeboden door Nomden Zonwering en Rolluiken

Wordt het zaterdag wel een spannende strijd?

Erbij zijn is mee maken.

update vrijdag 8 oktober
De wedstrijden van VVS 4 en VVS vr zijn verplaatst naar 13 november.