WEEK 39

Komende zaterdag speelt VVS 1 de eerste competitiewedstrijd thuis, op bezoek komt het Drenthse Erica’86. Één van de drie ploegen uit de provincie Drenthe dit seizoen.

De mannen van trainer Egbert Bosma speelde vorige week onverdiend gelijk tegen vv BATO 2-2 door doelpunten van Jeroen Brul en René Dijksterhuis. Ook pakte Goos Boven een domme rode kaart door een opzettelijk hands bal. Hij heeft van de KNVB een uitsluiting van 1 wedstrijd gekregen. Erica’86 verloor de eerste wedstrijd thuis met 1-3 van Veendam 1894.

De laatste keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden was in het seizoen 2009-2010, in Oostwold won VVS met 3-1 door doelpunten van Jan Nomden 2x en Stefan Nomden. In Erica werd het 2-1 voor de gastheren die toentertijd van koploper VVS won.

Pupil van de week : Sander Bosch VVS JO11

De wedstrijdbal is aangeboden door Nomden Zonwering en Rolluiken

Zaterdag blijven de drie punten hopelijk in Oostwold. Bent u erbij om dit mee te maken?

update vrijdag 01 oktober
De wedstrijd van VVS 5 uit tegen Engelbert 2 is verplaatst naar 16 oktober 2021 14.30 uur en de wedstrijd van JO19 is afgelast.

Uitslagen zaterdag 2 oktober 2021
VVS 1
Ondanks een aantal afwezigen, uitsluiting en geblesseerden won VVS 1 met dubbele cijfers van Erica’86 met 11-0, grote man deze wedstrijd was René Dijksterhuis hij scoorde er 4 maar bereide er evenveel voor. Verder werden de doelpunten eerlijk verdeeld. Bijzondere was dat iedereen die 2 doelpunten maakte dit iedere keer achter elkaar deed. Hielke Koning was de eerste die kort tijdbestek 2 keer scoorde, daarna was het de beurt aan Jurjen die het over twee helften (rust 5-0 ) verdeelde. Tussendoor René voor zijn 3e en 4e treffer. Leon bracht het totaal met 2 treffers op 11. Tussen de 1-0 en 3-0 van René scoorde Jeroen Brul zijn enige treffer van deze middag.
VVS 2
Verloor net als vorige week met ruime cijfers 1-5 van Lycurgus 3, Romke Smit bracht de spanning terug naar 1-2 ruststand. Na rust drong het twoide nog wel aan maar na penalty voor Lycurgus was er geen houden meer aan. Zeker niet toen Marcel Kiewiet de 3e rode kaart pakte (door gebroken speler) in drie week tijd voor een speler van VVS, liepen de gasten uit naar een ruime 1-5 overwinning.
VVS 3 (5)
Voor VVS 3 begon de competitie ook eindelijk, helaas was het nog niet met het eigen elftal. Tegenstander was BATO 2, ook zij hadden nog geen wedstrijd in competitieverband gespeeld.
Na spannende wedstrijd moest VVS aan langste eind trekken en verloor ondanks een doelpunt van Bert Brader met 1-2. Bert scoort nu al drie week achteren voor drie verschillende elftallen. Volgende week 2e Bert ?
VVS 4
VVS 4 moest aantreden in tegen Glimmen 3, helaas ging vierde ook onderuit, ondanks een schitterende vrije trap van Stef “Richard” Boer, verloor het met 2-1.
VVS 5
De wedstrijd van VVS 5 uit tegen Engelbert is verplaatst naar zaterdag 13 november 2021 14.30 uur.
VVS VR 1
De vrouwen zaterdag moesten aantreden tegen de ‘Kloosterholtjes” vv Heiligerlee VR 1. Helaas verloren zij ondanks een 0-2 voorsprong door doelpunten van Marjet Dijksterhuis (zusje van) en Iris de Haan met 3-2.
Bij de jeugd werd de wedstrijd van VVS JO19 afgelast. VVS JO17 VVS JO14 en VVS JO10 moesten helaas een nederlaag slikken.
Ook ging VVS JO10 nog even op de foto.
Topscoorders senioren na zaterdag 2/10/2021
1 René Dijksterhuis 5 (+4)
Jan Willem Breedijk 5
2 Bert Brader 3 (+1)