VVS Oostwold

WEEK 38

Start van de competitie voor de senioren en voor de jeugd bekerwedstrijden.
Woensdag is er een inhaal, VVS JO13 treedt om 18.30 uur thuis aan tegen WVV JO13-3 en VVS vr1 speelt om 19.30 uur uit tegen DVC Appingedam vr2.

Net als VVS 3 plaatsen ook VVS Vrouwen 1 zich als poule winnaar, wel op doelsaldo voor de volgende ronde in de knvb beker.
In en tegen DVC Appingedam Vrouwen 2 wordt met 0-6 gewonnen.

VVS JO13 wint hun inhaalwedstrijd tegen Wvv Winschoten JO13-3 met 4-3.

🔵
⚪MATCHDAY
📆 Woensdag 21 september 2022
⚽ VVS Oostwold JO13-1 – Wvv Winschoten JO13-2
🕢18.30 uur
🏆 Zwaluwen Jeugd Beker wedstrijd
🏟 Sportcomplex VVS Oostwold

Komende vrijdag is de eerste speelronde van 7×7 competitie voor de vrouwen 18+.

Beide teams spelen ’thuis’ VVS VR18+1 spelen in Oostwold en St VVS/ MOVV VR18+ 2 spelen de eerste speelronde in Midwolda bij MOVV

In Oostwold worden de eerste wedstrijden om 19.00 uur begonnen en in Midwolda starten de eerste wedstrijden om 19.30 uur.

Uitslagen:
ST VVS/MOVV VR18+2 – Nieuwolda 0-3
WEO VR18+1 – ST VVS/MOVV VR18+2 0-1
ST VVS/MOVV VR18+2 – Wagenborger Boys VR18+1 0-2

VVS VR18+1 – THOS VR18+1 3-0
Bellingwolde VR18+1 – VVS VR18+1 0-5
VVS VR18+1 – ASVB VR18+1 10-0

• De wedstrijd van JO08 is afgelast, tegenstander is te weinig vanwege ziekte.

Afgelopen zaterdag was de eerste speelronde van bijna alle senioren elftallen, helaas kon de wedstrijd van de VVS Vrouwen 1 geen doorgang vinden wegens te weinig speelsters.
    Voor de senioren VVS was dit een slecht weekend, alleen het derde hielt punt over in de confrontatie in Schildwolde.
    VVS 1 verloor in 90ste minuut van VV Meeden 1 met 0-1. Ondanks dat Tim de hele wedstrijd goed had gekeept, ging hij toch met een slecht gevoel van veld af, want de doelpunt van Meeden was zijn fout doordat hij de bal liet glippen. Ook pakte Sander Dijkstra een rode kaart wat hem twee wedstrijden uitsluiting inmiddels heeft opgeleverd en zal daar door de wedstrijden tegen Wagenborger Boys en Scheemda moeten missen.
    Het “Twoide” ging net als hoofdmacht met 0-1 onderuit tegen Wvv 2. Ondanks dat ze een betere wedstrijd speelden dan vorige week tegen de Winschoters.
    Het derde elftal pakte als enige elftal een punt onder de Juffer toren, waar het drie hadden moeten zijn. VVS 3 verzuimde na de snelle 0-1 van Robert Nomden de score uit te breiden, was het V.V. SGV 2 die in 5 minuten tijd de achterstand omboog in een 2-1 ruststand. Na rust was eenrichtingsverkeer richting het doel van SGV en lukt het ondanks de vele kansen alleen Jorian Kuiper om de gelijkmaker en tevens daarmee de eindstand op papier te zetten.
    VVS 4 verloor net als het eerste en tweede elftal met 1-0, in Westerlee was de plaatselijke v.v. te sterk.