WEEK 38

De vrouwen starten deze week, woensdag speelt MO19 in Finsterwolde tegen WVV en vrijdag begint VVS Vr 7×7 hun competitie waar ze als gast optreden, aanvang 19.30 uur. Zaterdag gaat ook de competitie voor VVS 1 en VVS 2 beginnen.

update 23 september 2021
MO19 won woensdag met 7-0 van WVV onder een toezicht van een grote schare fans.

Vrijdag spelen de vrouwen van VVS VR1 7X7 de eerste ronde van de competie. Dit najaar mogen ze aantreden tegen V.V. Siddeburen V.V. Noordster en VV ZNC.
Tweede ronde is op 15 oktober in Siddeburen
Vierde ronde is op 19 november in Oude Pekela
Laatste en vijfde ronde is 3 december in Zuidbroek.
De 3e ronde is helaas uit programma gehaald omdat vvDWZ zich heeft terug getrokken uit de competitie.

Komende zaterdag speelt VVS 1 de eerste competiewedstrijd van het seizoen. In Winschoten spelen ze tegen VV Bato Winschoten 1.

Let op het complex aan het St Vitusholt is alleen te bereiken vanaf de kant van Oude Pekela, wegens werkzaamheden vanaf spoor tot aan het voetbalveld.

Uitslagen zaterdag 25 september 2021
VVS 1, 2, JO19, MO19 en JO17 begon vandaag ook de competitie.
VVS 1 speelde in Winschoten gelijk. Na
een snelle achterstand kwam VVS vrij snel weer op 1-1. Helaas moest VVS door een rode kaart voor Goos Boven (hands) 75 minuten met 10 man verder, maar kwam ondanks een man minder voor rust nog op voorsprong door René Dijksterhuis via fantastisch bal van Mischa van Lang (volgens de trainer) op 2-1. Alleen kon de voorsprong na rust niet vasthouden, ondanks dat VVS 2-2 om de oren kreeg, nog genoeg kansen had op overwinning en had VVS wel een penalty verdiend door overtreding op René Dijksterhuis.

VVS 2 zal een zwaar seizoen tegemoet gaan, het verloor met ruime cijfers van een beter Velocitas 3. Na ruststand van 2-0 werd uiteindelijk nog 5-0. Waarbij Bas Warntjes JO19 (vervanger voor de 1 wedstrijd geschorste Tim Ludwig) heel wat ballen uit het doel ranselde. Positieve was dat er toch wel weer als team werd gestreden.

VVS 3 wedstrijd werd uitgesteld. Hopelijk kunnen we daar zo snel mogelijk de competitie ook mee starten, komen er veel spelers terug van blessures bij de overige elftallen.

VVS 4 won hun tweede competitiewedstrijd van Westerlee 2, die na twee overwinningen met nederlaag naar het Koeperland werd gestuurd. Het vaarde won van de oranje hemden ondanks dat spannend werd door de 2-1, een kopbal van lange Jan werd het 3-1 door doelpunten van Bart “Vaarkante” Kramer, Stef “Richard” Boer en Bert “Sudder” Brader. Waarbij de laatste doelpunt schitterende aanval was van VVS.
VVS 5 was vrij, zitten maar in een competitie van 10 ploegen.
VVS Vrouwen zaterdag verloren met ruime cijfers van DVC Appingedam. 0-8 Hopelijk hebben ze hiermee in het begin de sterkere tegenstanders eerst gehad. Mogen ze volgende week in de derby tegen Heiligerlee hun eerste punten pakken.
Bij de jeugd werden er alleen maar overwinningen geboekt. Alle oudere teams zijn de competitie dus goed van start gegaan.
VVS JO11 staat tweede 3 gespeeld 9 punten met een wedstrijd minder dan Pekela 2000 JO11, hun volgende tegenstander.
JO10 en JO14 waren vrij .

Topscoorders senioren na zaterdag 25/9/2021
1 Jan Willem Breedijk 5 doelpunten
2 Bert Brader 2 (+1)
Bart Kramer 2 (+1)