VVS Oostwold

WEEK 20

3 senioren elftallen treden as woensdag aan:
19.15 uur VVS 2 -Onstwedder Boys 2 Uitslag: 2-1
19.15 uur Onstwedder Boys 3 – VVS 3 Uitslag: 1-5
19.15 uur MOVV VR1 – VVS VR1 Uitslag: 3-4

Zaterdag weer volle bak, tot nu toe kunnen alle elftallen de wei in. De wedstrijd van VVS 2 tegen Oosterparkers is verplaatst naar 3 juni.

VVS 1 in de nacompetitie thuis tegen v.v. De Lauwers 1.
Door een 0-1 overwinning (doelpunt Danny van Lang) op VV ZNC heeft VVS zich als nummer drie op de ranglijst van de 5e klasse F de vervangende periode overgenomen van kampioen Sc Scheemda. Langs deze weg gefeliciteerd. Daarin speelt VVS 1 op zaterdag 3 juni thuis tegen VV de Lauwers uit Warfstermolen. De ploeg uit Friesland legde daarin beslag op de tweede periode, in de Noord Groninger 5e klasse D. Een knappe prestatie omdat ze in de stand slechts 5e zijn geworden.
Mocht VVS deze tweestrijd winnen, dan speelt het op zaterdag 10 juni op neutraal terrein tegen Sv Ens uit de Flevopolder. In de 5e klasse A pakte SV Ens de eerste periode, alleen moest het het kampioenschap laten aan De Walde. Zaterdag 27 mei spelen ze hun laatste competitie wedstrijd tegen SC Espel.
Wint VVS deze beide wedstrijden dan spelen ze volgend seizoen weer in de 4e klasse.
Verder hebben naast VVS hebben ook v.v. SETA (winnaar 2e periode) en v.v. BATO (winnaar 3e periode) zich geplaatst voor de nacompetitie voor een plek in de 4e klasse.