Week 15

April doet wat hij wil, zon kou regen van alles wat. Deze week starten de vrouwen van VVS weer met hun 7×7 competitie. Ze spelen thuis aan de Klinkerstraat 57A te Oostwold.

Om de start van de competitie van de dames te vieren wordt er vrijdagavond 12 april na de wedstrijden een feestje gegeven. U wordt van harte uitgenodigd om de wedstrijden te zien van de dames wat weer een spektakel wordt en daarna kunt u meefeesten in de kantine.

Zaterdag hebben de meeste ploegen hun wedstrijd op het programma staan. VVS 1 verloor met 3-2 bij Veendam 1894, VVS 2 verloor met 2-5 van Noordwolde en VVS 3 verloor met 6-2 van WVV. Bij de jeugd won JO19 met 0-3 bij vv Winsum, JO15 won met 7-1 van ZVC’14, JO13 won met 1-0 van WVV en JO11 won met 9-2 van Noordster. Vrijdagavond werkten de dames van VVS hun eerste competitiewedstrijd van het jaar af. De 1ste wedstrijd tegen Wildervank met 1-0 gewonnen, wedstrijd 2 werd met 0-2 van Alteveer gewonnen, de laatste wedstrijd tegen Pekelder Boys werd in de slotfase verloren door een penalty 0-1.