VVS Oostwold

WEEK 11(update)

Deze week word er vroeg afgetrapt qua wedstrijden, VVS 1 opent de bal dinsdagavond met een inhaalwedstrijd bij Muntendam om 20 uur. De wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Gerjan Drenth.

Vrijdagavond treden VVS vr1 en VVS vr2 voor het eerst dit jaar weer aan voor het 7×7 competitie. VVS vr1 treden aan bij PJC en VVS vr2 bij BATO, wedstrijden beginnen om 19.30 uur. Let op!!! de wedstrijden VVS vr2 worden bij Pekelder Boys ipv bij BATO gespeeld

🔵⚪
📆 Zaterdag 19 maart 2022
⚽️ VVS 1 – VV Bato Winschoten 1
🕝 14.30 uur
🏆 Competitie
🏟 Sportcomplex VVS Oostwold
Hoofdsponsor VVS :
Shirtsponsor VVS :
Balsponsor VVS 1- v.v. BATO 1:
Rainbow events
Pupil van de week :
Rembrandt Davelaar VVS JO11
Na de wedstrijd VVS 1- v.v. BATO 1 is er livemuziek in de kantine met Jessy Arjaans.
Na de twee uitoverwinning van 2022 mag VVS 1 eindelijk de eerste officiële wedstrijd voetballen op het sportcomplex aan de Klinkerstraat in Oostwold. De tegenstander deze middag is tweede club van Winschoten v.v. BATO.
VVS won beide wedstrijden met 1-0, tegen v.v. Damacota scoorde Leon Boer met zijn specialiteit de vrije trap de overwinning tegen de touwen. Gisteravond was het Gerjan Drent die met zijn doelpunt in en tegen Muntendam “de thuiswedstrijd” de drie punten over de streep trok. Al had ondanks dat het na een half uur spelen met 10 man kwam te staan de overwinning ruimer kunnen en moeten zijn.
Zaterdag mogen de Batauwers aantreden in Oostwold. De eerste wedstrijd in Winschoten eindigde in 1-1, ook toen kwam VVS door domme rode kaart met 10 man te staan. Afgelopen zaterdag was BATO vrij, de andere 2 wedstrijden van 2022 won het van Muntendam met 4-3 en verloor het met ruime cijfers van Bargeres 0-4. Daardoor staat BATO met 11 gespeeld en 11 punten op de 9e plaats.
VVS staat door de beide overwinningen 3e achter koploper SETA 12 gespeeld 29 punten en nummer 2 Bargeres 25 punten uit 11 wedstrijden. Verder hijgen 4e NWVV 10-23 en 5e SC Scheemda 10-22 VVS in de nek. Daarom is belangrijk de drie punten zaterdag in Oostwold te houden.
Na afloop van de wedstrijd is er live muziek, door optreden van Jessy Arjaans en ook zal er een aantal keer aan het rad van avontuur worden gedraaid.
Iedereen tot zaterdag.