Verslag Westerlee 2 – VVS 3

Zaterdag 23 maart voetbalt het ‘Daarde’ uit in Westerlee. Voor velen een plek met herinneringen aan eerdere edities. De thuiswedstrijd werd met 4 – 1 gewonnen, maar Westerlee uit blijkt altijd lastig.

Het zonnetje scheen en geveld door griep, kon de vaste reporter niet mee doen. Dus maar even komen kijken met de kleine.

Even na het begin van de wedstrijd komen we aangelopen en er is een waar voetbalgevecht aan de gang, waar VVS als winnaar uit de bus komt.

Niemand wou de eervolle taak van grensrechter op zich nemen, dus hebben Mark en Danny beide een halve helft gevlagd. Mooie oplossing boys!

Topscorer Stef opent vandaag de score in Westerlee. Na het gevallen doelpunt gaat het spel over en weer en moet Erik een aantal keren in actie komen om de bal te stoppen voor het VVS doel. VVS creëert wel kansen, maar ze gaan er niet in en Westerlee wil nog wel graag met maar een marge van 1 doelpunt.

Dit is ook de ruststand.

Na de rust is het vooral Westerlee dat zich met regelmaat richting het doel van VVS beweegt, maar de wedstrijd wordt beslist door VVS beslist. Na een stijlvolle “stervende zwaan” van Stan, herstelde hij zich net op tijd om de bal op te pikken en van afstand prachtig over de keeper binnen te schieten.

Na deze treffer komen er geluiden van Westerlee kant op het veld dat het wel mooi is geweest. Deze 3 punten zorgen weer voor aansluiting bij de top 3 van de competitie!

De volgende wedstrijd mogen we weer in Oostwold afwerken op 30 maart om 12:30 tegen SJS. Wisselvallige resultaten dus zeker niet te onderschatten.

Brian Modderman