VVS Oostwold

Verslag Wagenborger Boys vr – VVS vr

Vrijdagavond speelden we in Wagenborgen onze eerste oefenwedstrijd van 2019. Op een knollenveld zoals dat in de voetbalwereld wordt genoemd werd er om 20.00 uur afgetrapt. Al snel werd duidelijk dat bij ons meer “voetbal in de ploeg zit” maar zoals we wel vaker tegenkomen tijdens onze wedstrijden was deze tegenstander fysiek sterker. We begonnen aanvallend, kregen veel ruimte en veel kansen voor de goal. Afwerken is alleen nog een “dingetje” dus waar het inmiddels 0-5 had kunnen staan, werd het uit een corner zomaar 1-0 voor Wagenborger Boys. Hier speelde overigens de verlichting van het veld ook een rol. Het veld was van een kant verlicht zodat er tegen het licht in gespeeld verminderd zicht was.

Snel daarna maakte Suzanne de gelijkmaker. Wagenborger Boys kwam vervolgens weer op een 2-1 voorsprong maar gaf ons daarna een doelpuntje cadeau, 2-2. Vlak voor rust scoorde Melissa haar eerste goal. En wat voor een. 2-3 ruststand. Na rust waren wij voetballend nog steeds de bovenliggende partij. Kansen van de Wagenborger Boys werden veelal onderbroken door onze verdediging. Mooi om te zien dat de trainingen z’n vruchten afwerpen. Door nog een eigen doelpunt werd het 2-4 en Charrissa maakte van de eindstand 2-5.

Prima eerste wedstrijd. Met wat aandachtspunten uit deze wedstrijd de komende weken aan de slag en dan oefenen we op 22 maart tegen SGV in Schildwolde. Aftrap 20.00 uur.