VVS Oostwold

Verslag VVS vr 7×7 14 april 2019

Afgelopen vrijdag was het zo ver. De eerste ronde van de voorjaarscompetitie. Dorien ging onder ’t mes ongeveer op het moment van de eerste wedstrijd, Christa is nog niet volledig hersteld en Lisanne genoot van een heerlijke vakantie dus werd van de MO-19 keepster Marlin ingevlogen. Zo kon onze eigen keepster Kelly voor de verandering de positie van Lisanne overnemen.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Wildervank. Onder barre, winterse omstandigheden werd er afgetrapt. We kwamen door een doelpunt van Harriet op voorsprong. Wildervank kreeg niet heel veel kansen doordat we de meeste aanvallen konden onderscheppen. Aan onze kant werden nog wat kansen gemist, zodat het bij 1-0 bleef.

De tweede wedstrijd speelden we tegen Alteveer. Ook een onbekende tegenstander voor ons. Al snel werd duidelijk dat we ze wel “konden hebben”. Niet heel overtuigend nog maar door twee doelpunten van Charrissa werd er gewonnen met 2-0.

De laatste wedstrijd was ook de zwaarste. In zo’n laatste wedstrijd van de avond komt vaak de conditie om de hoek kijken. Dat geldt uiteraard ook voor de tegenstander, maar de dames van Pekelder Boys tikten zo af en toe wel aardig het veld over zodat we nog even vol aan de bak moesten. Ook wij kregen wel de nodige kansen maar deze werden niet benut. Vijf minuten voor het einde gaf de scheidsrechter een penalty voor Pekelder Boys. Deze werd benut. Helaas hebben we nog geen VAR in de 7×7 vrouwencompetitie 😉. Er werd met 1-0 verloren.

Een keurige 1e avond waarin we 6 puntjes behaalden en op dit moment 2e staan in de poule. We mogen zeker tevreden zijn met dit resultaat. We hebben voor eigen publiek ons visitekaartje afgegeven en gaan op 26 april in Nieuwe Pekela voor 9 punten.

Uiteraard werd er afgesloten met een feestje in de kantine. Het bleef nog lang gezellig…. 🎉

Allen bedankt voor jullie support!