VVS Oostwold

Verslag VVS vr 7×7 15 okt 2021

Verslag van vrijdag 15 oktober 2021

Om 19.30 uur werden we verwacht om onze eerste wedstrijd te spelen bij V.V. Siddeburen.
Een mogelijkheid om nieuwe punten te pakken (aangezien we er thuis maar 3 gepakt hadden) en weer een lekker potje te voetballen.
Helaas kon Dorien niet aanwezig zijn en was Jolien mee als supporter. Gwen en Annerieke kwamen ons deze avond versterken.
Onze eerste wedstrijd was tegen Noordster. Dit was een wedstrijd voor in de boeken 😉 Waar Christa thuis nog per ongeluk een eigen doelpunt maakte, heeft ze het deze avond recht gezet. De eerste goal kwam dan ook van haar. Manon O. zat ook lekker in het spel en zij scoorde de tweede.
Eindresultaat: VVS – Noordster 2-0.

De tweede wedstrijd was tegen de thuisploeg. We zaten lekker in de wedstrijd, de kansen die we kregen werden helaas niet benut door een doelpunt. Totdat Wendy in het veld kwam, zij maakte het eerste doelpunt. Daarna volgden er nog mooie acties en doelpunten. Zo maakte Gwen de tweede goal en Manon O. de derde. Officieel had zij ook de vierde op haar naam moeten krijgen, maar deze goal werd door de scheidsrechter niet gezien, omdat er een gat in het net van de goal zat. Als je al met 3-0 voorstaat, dan doen we daar natuurlijk niet moeilijk over 😉

De laatste wedstrijd van de avond was tegen Z.N.C. Dit is een tegenstander die veel druk zet en waar wij dus goed bij moeten blijven lopen. Het begon van onze kant dan ook wat rommelig achterin. Tijdens deze 25 minuten durende wedstrijd hebben wij (te) veel ballen op onze helft gehad. We kwamen zelf niet tot vele kansen, maar de kansen die er waren, hebben we niet benut tijdens deze wedstrijd. In deze wedstrijd gaan echt alle credits naar Kelly. Zij heeft er echt voor gezorgd dat er geen tegendoelpunt kwam, ze stond super te keepen! Het is uiteindelijk een gelijkspel geworden 0-0.

7 punten mee naar huis en we zijn meer dan tevreden. Namens het team willen we Jeroen bedanken, dat hij er altijd maar weer staat en ons coacht, we willen Gwen en Annerieke bedanken voor het bijdragen van hun talenten en natuurlijk ook onze supporters die speciaal voor ons naar Siddeburen zijn gekomen om ons aan te moedigen. Dank daarvoor!!
Bedankt Suus voor het verslag ⚽️ ✍🏻