VVS Oostwold

Verslag VVS vr 4de speelronde

Gisteravond stonden in Boven Pekela de laatste wedstrijden van de najaarscompetitie op het programma. In het voorjaar wordt er opnieuw ingedeeld. Voor de teams uit Pekela de meeste spanning vanavond aangezien beide nog kampioen konden worden. Voor ons is dit eerste seizoen toch een beetje een leerseizoen dus bij ons enkel gezonde wedstrijdspanning en verder lekker vrijuit voetballen zonder mee te hoeven rekenen.

De eerste wedstrijd tegen Pekela 2000 startten we volop in de aanval. Nog nooit wonnen we van ze dus winnen was ‘als vanzelfsprekend’ de uitdaging. Over en weer werden aardige kansen gemist en de druk zat er bij beide partijen goed op. De 0-0 eindstand was eigenlijk wel verdiend.

Tegen Pekelder Boys in de tweede wedstrijd pakten we de overwinning. Door wederom goed de druk erop te houden en veel met de lange bal de spitsen te zoeken scoorden we 2x. 2-0 winst en dus al 4 puntjes in de tas vanavond.

Waar we de eerdere competitierondes de tankjes aardig leeg hadden de laatste wedstrijd, hadden we nu nog genoeg over om Wedde met een 4-1 nederlaag naar huis te sturen. Wederom volle bak strijd, wat resulteerde in veel balbezit en kansen.

7 punten mee naar Oostwold!

Een mooie afsluiting van onze eerste competitie. De derde plaats in de poule maar veel belangrijker, een flinke stijgende lijn in alle opzichten. De conditie verbetert, het spel wordt rustiger en we scoren meer. Chapeau!

Woensdag 7 november oefenen we op Sportpark Ewensborg om 20.00 uur tegen Siddeburen VR1. Wees welkom!