VVS Oostwold

Verslag VVS vr 3e ronde Meeden

Deze week een wedstrijdverslag van Suzanne. Afgelopen vrijdag, 18 oktober, hadden wij onze vierde voetbalavond in Meeden. Door een stroomstoring waren we genoodzaakt om het trainingsveld gereed te maken voor de wedstrijden.

Onze eerste wedstrijd was tegen de thuisploeg. Door de afwezigheid van Kelly hadden wij Gwen in het doel. Het moment voor Gwen dus om te schitteren als keepster, en dat deed ze! Helaas verloren we met 2-0. Geen goed begin van de avond.

Onze tweede tegenstander was Noordster. Door een prachtig doelpunt van Desiree en door een mooie redding van Gwen (waarbij de bal tussen haar benen doorging, maar zij op tijd ging zitten en de bal vanachter haar rug omhoog toverde, Hans klok was er niks bij 😉) hebben we deze wedstrijd met 1-0 gewonnen.

Na onze pauze was Bareveld aan de beurt. We zaten steeds beter in wedstrijd. Dorien scoorde het eerste doelpunt van deze wedstrijd en aan Bernadette de eer om de andere doelpunten te maken; eindstand; 4-0.

Als klap op de vuurpijl wonnen we onze laatste wedstrijd tegen BNC met 10-0. Melissa opende de doelpuntenreeks, ook Desiree had de smaak te pakken en maakte haar tweede treffer van de avond. Lisanne scoorde twee keer en Manon maakt ook haar eerste treffer. De absolute goalgetter van de avond was toch Bernadette met haar vijf goals tegen BNC en drie tegen Bareveld. Goed voor ons doelsaldo: vijftien doelpunten voor en twee tegen. Met negen punten terug naar Oostwold. Dat geldt echter niet voor onze trainers, zij gingen ook nog met bijna alle prijzen in de verloting naar huis.

Kortom, voor ons allemaal was het een mooie avond. We hebben wederom een goed samenspel laten zien, onze trainingen werpen zijn vruchten af. Deze avond hebben wij laten zien dat ook onze verdedigers kunnen scoren.

Als team willen wij natuurlijk onze vaste supporters weer bedanken dat zij voor ons langs het veld staan en Gwen niet te vergeten! Goed om te zien dat het dan binnen de vereniging weer samen opgelost word.
Vrijdag 1 november a.s. spelen we alweer onze laatste vier wedstrijden in de najaarscompetitie. Het zou leuk zijn als jullie ons komen aanmoedigen. Locatie: Noordster (Oude Pekela) om 19.30 uur. Tot dan!