Verslag VVS vr 3de speelronde

Allereerst, wauw! Wat een support gisteren. Super dat jullie allemaal naar ons sportpark zijn gekomen om ons aan te moedigen!

Gemotiveerd als altijd begonnen we de eerste wedstrijd dit keer tegen Pekelder Boys. Hard werken werd beloond met 2-1 winst door goals van Harriet en Wendy. Dat begon weer lekker. De vorige competitieronde startten we immers ook met een winstpartij.

De tweede wedstrijd speelden we tegen Wedde. Ondanks wederom hard werken werd uiteindelijk toch met 2-1 verloren. Zo langzamerhand pikken we in ieder geval wel wat goaltjes mee.

De laatste wedstrijd tegen Pekela 2000 werd verloren met 0-1. Toch een hele verbetering ten opzichte van de vorige keer toen we met 5-0 werden verslagen.

Al met al weer een leerzame avond en misschien nog wel belangrijker, een hele gezellige avond na afloop van de wedstrijden. We hebben in ieder geval genoten van ons thuisoptreden. Dank aan de organisatie!

Aanstaande woensdag spelen we in Midwolda tegen de MOVV VR1 30+ om 20.00 uur een oefenwedstrijd. Zien we jullie dan weer?!