VVS Oostwold

Verslag VVS vr 1e speelronde

V.V.S. VR1 (7×7)

Na een paar weekjes intensief ( soms wat te😉) getraind te hebben, waren gisteren de eerste 3 wedstrijden een feit!
Met volle moed en een gezonde ( overdosis) aan zenuwen kwamen de dames het veld op om opgewekt aan de warming-up te beginnen.

Duidelijk zag je dat de wedstrijd beleving al aanwezig was, ze waren er klaar voor!

Pekela 2000 VR1
De eerste wedstrijd werd er erg goed en geconcentreerd gevoetbald met in het begin ook de nodige kansen op het doel van de tegenstander. Daarna kwam ook de tegenstander iets beter in het spel,
Maar Door goed optreden van de keeperstrainer van V.V.S blijf de stand lang 0-0.

Helaas was het toch vlak voor tijd onze tegenstander die door een kluts een beetje gelukkig de bal voor de voeten kreeg en de bal kon in tikken… Helaas de 1e wedstrijd verloren… Maar erg goed gevochten en in dit geval had de gelukkigste gewonnen.

Wedde VR1
De 2e wedstrijd werd er wederom Door alle dames erg goed gevoetbald en kregen ze kans na kans helaas was het geluk niet aan de zijde van V.V.S. Alles hebben ze geprobeerd maar het mocht niet baten en wederom vlak voor tijd zeer onterecht de deksel op de neus met een tegen doelpunt…

Pekelder Boys VR1
De 3e wedstrijd
Ook nu werd er erg goed gevoetbald en vochten de dames voor wat ze waard waren!
Het was een gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer, toch lieten de dames zich het kaas niet van het brood af eten en zo was het eerste punt een feit!

Samengevat
Nadat deze dames voor het eerst gevoetbald hebben, hebben ze het enorm goed gedaan en hebben ze elke wedstrijd gevochten als echte leeuwinnen!
Tegenstanders zullen van nu af aan rekening met deze dames van V.V.S. moeten houden want ze hebben zich zelf Door een prima team prestatie op de kaart gezet!
Dames jullie hebben het stuk voor stuk enorm goed gedaan!

Een trotse trainer.