Verslag VVS 4 – WVV 3

Na 3 uitwedstrijden op rij, mag VVS eindelijk weer eens thuis aantreden. Op deze miezerige 9 november speelt VVS tegen het altijd lastige WVV 3.

Het veld ligt er niet goed bij en er is zand over heen gegooid wat het veld erg stroef maakt. Gelukkig heeft niet alleen VVS, maar ook de tegenstander daar last van.

Er wordt afgetrapt en al snel valt op dat WVV het (lage) tempo in de wedstrijd bepaalt. VVS gaat in dit tempo mee, waardoor WVV de mogelijkheid heeft de bal rond te spelen en aan voetballen toe te komen. VVS komt niet in de wedstrijd en kansen blijven aan beide kanten uit.  Er komt nog wel een grote kans voor WVV, maar die beland tegen de lat en wordt daarna weggewerkt.

In de tweede helft begint VVS feller tegen WVV. Er komen wat kansjes, maar meer dan dat wordt het ook niet helaas. Door een ongelukkige handsbal van een WVV verdediger die bij het struikelen zijn armen tegen de bal gooide, kreeg VVS nog een strafschop. Deze werd helaas gemist en langzaamaan begint het besef te komen dat er niet meer in zit dan een gelijk spel.

VVS was vandaag niet in de vorm die zij de afgelopen weken was en her en der heeft VVS toch wat tegenslagen opgelopen met blessures tijdens deze wedstrijd. Een zakelijke brilstand was het enige haalbare vandaag. De eerste (dure) punten die verspild zijn.