Verslag VVS 3 – ZNC 2

Op 16 maart voetbal VVS tegen ZNC. Het weer is onstuimig; Het is bewolkt, buien en er staat een stevige wind. Toch gaat de wedstrijd door. Al zal dat met glibberen en glijden worden.

ZNC is altijd een stugge tegenstander om tegen te voetballen. De uitwedstrijd werd met 2 – 0 verloren en in eerdere seizoenen was deze versie ook niet altijd met overtuigend resultaat. We weten dus vooraf wat ons te doen staat. Scherp zijn en niet verslappen.

De wedstrijd begint voor de verandering eens goed voor VVS. In de 8e minuut schiet Stan VVS op voorsprong.

Helaas is de boodschap niet overgekomen om niet te verslappen, want na nog eens 5 minuten voetballen schiet ZNC de gelijkmaker binnen vanuit een vrije trap. VVS krijgt er moeite mee op de wedstrijd naar zich toe te trekken en ZNC merkt de moeite met het spel.

Als snel wordt het vooral tegenhouden achterin en dan valt de 1 – 2.

VVS komt terug tot 2 – 2 door Stef, maar het is niet genoeg voor VVS. Nog voor de rust valt de 2 – 3.

In de rust is de stemming niet positief en dat is terecht, want het ziet er op het veld niet uit.

In de tweede helft loopt het nog slechter af voor VVS. Er werd geen verantwoordelijkheid meer genomen op het veld en ZNC loopt onnodig ver uit. De eindstand 2 – 6 zegt genoeg over wat voor dag het is geweest.

Er is genoeg over gezegd en dit moet echt beter. VVS had steviger op de vierde plaats kunnen staan door de nummer 7 te verslaan, maar dat is niet gelukt.