Verslag VVS 3 – WVV 3

Op 23 februari speelt VVS 3 thuis de inhaalwedstrijd tegen WVV 3. We hebben er nog veel te spelen en wedstrijdritme hebben we wel nodig. Na vorige week moet het toch beter om nog omhoog te kunnen kijken op de ranglijst.

De wedstrijd begint aan VVS kant onrustig. Er is veel coaching nodig om iedereen op de juiste man te krijgen. WVV speelt met een 4-4-2 opstelling en daardoor is er veel communicatie achterin om iedereen juist te positioneren. Dit duurde wat langer dan zou moeten en er werd te weinig geluisterd. Hierdoor kreeg WVV in de eerst 10 minuten al een behoorlijke kans voor het doel van Nick Koetje die er gelukkig voor VVS niet in gaat. WVV heeft in de eerste helft de beste kansen op een voorsprong, maar VVS houdt stand.

In de tweede helft gaat het beter voor VVS en worden er meer kansen gecreëerd. Op de paal, net naast en de keeper zat er tussen. Ze gaan er allemaal niet in. Hierdoor beginnen we minder te geloven in een winst, de passing wordt minder en het rustig overtikken verdwijnt. Winst gebeurt dan ook niet helaas.

De wedstrijd loopt af in een 0 – 0. Er had veel meer ingezeten, maar ze gingen er niet in.

Op gemiste doelpunten gaan we op 2 maart goedmaken in de thuiswedstrijd tegen Westerlee om 12:30!