Verslag VVS 3 – WVV 2

23 november hadden we een thuiswedstrijd tegen WVV 2, wij staan op dat moment 1e en WVV staat 5e maar ze hebben 1 wedstrijd minder gespeeld en alleen nog maar verloren van BATO. Het is en blijft een derby. We moeten scherp zijn en er vol voor gaan. We zien bij WVV een hele jonge ploeg.

We beginnen met de volgende spelers

Jeroen in het doel, Koos en Jos centraal achterin met op de beide back posities Michael en Herwin, op het middenveld zien we Bert B, Martin en Joep en voorin JW met op de flanken Mihai en Cristi. Op de reservebank vinden we Frank, Bogie en Mito.

We beginnen de wedstrijd goed en krijgen ook in de 8e minuut de eerste kans, uit een corner wordt er door Bert B op de lat gekopt, WVV begint daarna wel iets beter te voetballen en gooit er veel strijd in. Na een mooie bal van Jos op Cristi, gaat Cristi op de keeper af en weet met een mooie lob de keeper te verschalken, 1-0 dit gebeurt in de 11e minuut. We merken dat WVV naarstig op zoek is naar de gelijkmaker, en zet vroeg druk. In de 24e minuut resulteert dat ook in een foute terugspeelbal en WVV weet te profiteren en scoort de 1-1. Geen paniek, gewoon doorgaan en we zijn zeker niet minder dan WVV op dat moment. Echter nog geen 4 minuten later in de 28e minuut is daar een splijtende pass dwars door de verdediging en staat er een speler van WVV oog in oog met Jeroen en de WVV-er maakt er 1-2 van. We gaan gewoon door met de manier waarop we speelde en dan zouden onze kansen ook wel weer komen want we waren de eerste helft naar mijn idee beter dan WVV, we kregen zeker nog kansen. En een kans in de 38e minuut word nog van de lijn gekopt door een speler van WVV terwijl de keeper al gezien was. Ruststand 1-2.

In de rust worden Koos, Michael en Mihai gewisseld voor Frank, Mitu en Bogdan

In de 2e helft van deze wedstrijd zien we een heel ander spelbeeld dit komt waarschijnlijk ook omdat WVV al in de 2e minuut weet te scoren met een prachtig afstandsschot en we gelijk met 1-3 achter staan, we komen er niet meer aan te pas, WVV is veel feller en we laten ons meerdere keren aan de kant zetten. WVV maakt in de 60e minuut de 1-4 en in de 68e minuut 1-5. We maken de 90 minuten vol en de eindstand is 1-5.

Onze 1e verliespartij sinds lange tijd en dat tegen een jonge en goed spelend WVV, zeker geen schande.

Johan.