Verslag VVS 3 – Damacota 3

Na de enorme nederlaag van afgelopen donderdag, is het eens tijd dat we dat de andere kant ombuigen. Vandaag ontvangen we Damacota in Oostwold om 12:30. VVS speelt vandaag in het oranje, omdat de shirts te veel op elkaar lijken.

Al voor de warming-up, lag Marvin Boven al omver. Gewoon omdat het kan; Spontaan op je bek gaan! Als we daarmee de wedstrijd moeten winnen…. 😉

We beginnen de wedstrijd zoals meestal weer slordig. Slordige wedstrijden spelen zorgt dan blijkbaar wel weer voor genoeg doelpunten van VVS. De wedstrijd bleef vooral in de eerste helft nog een wedstrijd waarin we gingen rusten met 4 – 2, maar in de tweede helft lopen we enorm uit en wordt het 8 -3.

Doelpunten van:

– Leon Boer

– Joep Imminga 2x

– Gerben Meijer

– Dylan Blansjaar 2x

– Stef Boer

– Tim Koetje

We kunnen beter slordige wedstrijden spelen waar van alles op aan te merken is, want die wedstrijden worden wel gewonnen. Geen fantastische wedstrijd, maar een fantastisch resultaat en weer goede moed voor de volgende wedstrijd.