Verslag Poolster 3 – VVS 4

Op zaterdag 6 april mocht VVS 4 aantreden tegen Pooster 3. Binnen onze selectie waren er veel aanwezigen vandaag, maar omdat VVS 3 vrij was vandaag konden wij een aantal spelers van hen meenemen. Zou werd er vertrokken met 14 spelers en materiaalman Jan B. naar Spijk. Eenmaal aangekomen bij het sportveld konden we al snel zien dat er niet gespeeld werd op veld 2, het gras was hier zo’n dertig centimeter hoog. Het hoofdveld lag er wel goed bij alleen hier ontbraken de cornervlaggen. Kortom er werd dus gespeeld op kunstgras (met kurk).

Er werd deze middag gestart met de volgende basis: Koos in het doel, de verdediging bestond uit: Bert H., Joep I., Joep S. en Herwin, op het middenveld stonden: Bert B., Jan D. en Germen, Voorin stonden: Mihai, Jos en Michael. Sam begon als grensrechter en op de bank namen plaats: Traian en Marian.

In de beginfase van de wedstrijd kregen wij 2 heel goede mogelijkheden om de score te openen, dit gebeurde helaas niet. Na de beginfase gaven wij te veel ruimte aan onze tegenstanders zodat zij konden opbouwen en gevaarlijk konden worden voor onze goal.

Halverwege de eerste helft viel Joep I. uit met een blessure aan zijn kuit. Marian kwam er weer in. Hierdoor werd er wat geschoven in de opstelling. Het was vooral Poolster dat gevaarlijk werd, zij raakten nog 2 keer de paal voordat zij de scoren openden. Ook wij werden zo nu en dan nog gevaarlijk bij het doel van Poolster. Maar scoorden niet, zo werd er gerust met een 1-0 stand.

Na de rust hadden Jan D. en Micheal hun plaats afgestaan aan Sam en Mihai. Jos zakte ook iets verder terug zodat we iets meer controle op het middenveld zouden kunnen krijgen, dit gebeurde ook. We kregen nu meer grip op Poolster en kregen ook de benodigde kansen om de gelijkmaker te laten aantekenen. Maar het was toch Poolster dat uit één van hun kansen de 2-0 kon laten noteren. Er werden door ons nog wel een aantal goede kansen gecreëerd maar het vizier stond niet op scherp of de keeper lag in de weg. Zo bleef het dus 2-0, dit werd ook de eindstand.

Vandaag veel inzet en strijd geleverd maar dit leverde helaas dus geen punten op. Volgende week maar weer een nieuwe poging, dan thuis tegen Omandia 4.

Herwin.