Verslag Onstwedder Boys 3 – VVS 3

Drie maanden en een dag heeft het geduurd voordat het ‘Daarde’ weer los mocht. De honger naar voetbal is er zeker en na vele zaterdagen geen idee hebben wat we moeten doen, mag het op 16 februari dan eindelijk weer eens gebeuren.

Dat we zo lang geen wedstrijd hebben gespeeld, valt wel te zien tijdens het opwarmen voor de wedstrijd. Deze keer bleef Marvin overeind, maar was het Stef Boer die een polletje over het hoofd zag en alvast gras gaat happen.

De vorige wedstrijd tegen Onstwedder Boys werd in winst omgezet en dat moet ook deze keer om aansluiting te houden met de bovenkant van de ranglijst.

VVS begint niet scherp tegen het 4-4-2 van Onstwedder Boys. VVS lijdt te veel balverlies door te weinig rust aan de bal waardoor Onstwedder Boys in de omschakeling VVS al vrij snel afstraft.

Via de linkerkant en in het midden komt er te veel Onstwedde voor de achterblijvers van VVS waardoor de 1 – 0 valt. Het spelbeeld verandert te weinig in de eerste helft en we worden te makkelijk overlopen. VVS werd nog wel eens gevaarlijk, maar te weinig en de 2 – 0 viel. Te veel paniek en te weinig voetbal. Met deze stand wordt er ook gerust.

In de rust blijft het stil. Iedereen lijkt wel beduusd van wat er de eerste helft is gebeurd. Er moet zuiniger omgegaan worden met de bal. Iets minder gepingel en gewoon rustig inspelen.

Na de rust komt VVS wat meer los en VVS speelt wat meer richting de goal van Onstwedder Boys. Op een gunstige plek maakt de tegenstander een overtreding en Leon Boer snelt zich naar de plek toe voor de vrije trap. De 2 – 1 valt en er is weer hoop. Die hoop ebt snel weg. Erik Boer zit er nog wel een aantal keren tussen gelukkig, maar niet alles is te houden en het wordt 3 – 1. Achterin gaat VVS 1 op 1 spelen en we proberen nog iets te forceren aan de andere kant. Hier valt nog een goal van Stan en de laatste komt van Dylan.

Meer dan 3 – 3 zat er vandaag helaas niet in. Volgende ronde hebben we wat goed te maken aan onszelf. De volgende 3 punten gaan we verdienen op 23 februari we om 12:30 thuis tegen WVV!