Verslag Onstwedder Boys 3 – VVS 3

Op de laatste zaterdag van november stond de uitwedstijd tegen Onstwedder Boys 3 op het programma voor VVS 3. Donderdagavond was er geïnventariseerd wie er allemaal aanwezig konden zijn, dit waren 14 spelers. Echter op vrijdag nog drie afzeggingen. Nadat er een aantal appjes en telefoontjes gepleegd waren konden er toch weer vier wissels genoteerd worden. Er was ook nog een kleine verassing, Dragos was even een weekendje terug en wilde graag even voetballen met ons.

Er werd als volgt gestart aan de wedstrijd: Mark-Jan in het doel, Bert H., Mito, Joep en Herwin in de verdediging, Martin, Jos en Bert B. op het middenveld, Jan-Willem, Micheal en Mihai stonden in voorhoede. Wissels waren Maurice, Bogie, Dragos en Jan. Jan was tevens grensrechter.

De enige wedstrijd die deze middag op het sportpark werd gespeeld in Onstwedde was deze wedstrijd. Er mocht daarom gespeeld worden op het “grote” hoofdveld.

Onstwedder Boys begon iets beter aan de wedstrijd dan VVS, naar mate de eerste helft vorderde kwamen ook wij beter in de wedstrijd. Beide ploegen kregen mogelijkheden om de scoren. Dit gebeurde nog niet. Er zou dan ook gerust gaan worden met een 0-0 stand.

Tijdens de rust werden enkele zaken besproken welke goed en beter konden de tweede helft. Ook werd er gewisseld: Dragos kwam er in voor Bogie, Mihai voor Michael en Maurice voor Herwin.

Het spelbeeld van de tweede helft was gelijkwaardig aan de eerste helft. VVS kreeg de betere mogelijkheden om te scoren, maar ook Onstwedder Boys werd zo nu en dan gevaarlijk. Er kon nog steeds geen goal op het scorebord worden genoteerd voor één van beide ploegen. Zo ging ook de tijd van de tweede helt voorbij. En er was nog steeds geen goal gevallen, zo eindigde deze wedstrijd dus in 0-0.

Was het dan een saaie wedstrijd? Nee, dat was het niet. Het was een boeiend voetbalgevecht met twee ploeg die beide wilden winnen, maar niet tot scoren kwamen. En dus genoegen moesten nemen met één punt.

De volgende wedstrijd voor ons is uit naar ACV 7.