VVS Oostwold

Oliebollenactie 2021

 
‼ALLE OLIEBOLLEN VERKOCHT‼
Na een dag voorbereiden, gehele nacht bakken en een morgen venten zijn we de ca. 8000 stuks oliebollen allemaal kwijt 😅
Dit jaar was er opmerkelijk veel vraag naar zonder krenten en waren die dan ook al op tijd uitverkocht.
Ook speelde het weer 🌧 helaas voor de venters niet mee, maar wisten ze de oliebollen toch nog grotendeels rond te brengen……Ja grotendeels want helaas hebben de meeste hun route niet af kunnen maken omdat ze al waren uitverkocht😔.
Als je zeker wilt zijn van oliebollen en wilt voorkomen dat we de deurbel hebben gemist kun je dus beter bestellen, bijna 1/3 van de oliebollen waren nu al op bestelling. (Misschien tip voor volgend jaar😉).
Verder willen wij iedereen bedanken voor hun bijdrage en zullen we volgend jaar ons uiterste best doen om iedereen van oliebollen te kunnen voorzien💪👍
De activiteitencommissie⚽️💙Donderdag 30 december 2021 is het weer zover: onze jaarlijkse oliebollenactie van VVS Oostwold.

Dit jaar komen we gewoon weer langs de deuren in Oostwold en Midwolda en zullen we ons netjes aan de RIVM regels houden. In de polders kunt u ze, zoals altijd, bestellen bij Jan Drewel. Ook is er een verkooppunt bij de kantine van VVS en kunt u ze bestellen (zie poster) en in de gehele gemeente Oldambt laten bezorgen.

Wij hopen op uw steun om er weer een geslaagde actie van te maken.

Activiteitencommissie VVS Oostwold