Metworstenactie 75 jarig jubileum

Speciaal voor het jubileumfeest in augustus organiseren wij van de commissie een extra metworstenactie. Deze metworsten actie verloopt anders dan onze jaarlijkse actie.
Jeugdleden ontvangen via hun elftalleider een bestellijst, overige leden kunnen deze hieronder downloaden. De metworsten worden verzorgd door slagerij Nomden, het werkt als volgt:

1. Vraag op je werk/school of binnen je vrienden/familie kring of iemand metworsten wil kopen.
De metworsten zijn per 3 verpakt in een zakje, 1 zakje is 6 euro.

2. Als je metworsten verkoopt hoor je gelijk het geld te ontvangen !dus niet achteraf bij het bezorgen!

3. Jeugdleden dienen hun bestellijsten + geld in te leveren bij hun leider, overige leden kunnen deze lijsten + geld inleveren bij: Mark Heeres & Stefan Koning (commissieleden). De lijsten moeten voor 29 februari worden ingeleverd

4. Op de trainingsavonden van 11 en 12 maart kun je de bestelde metworsten ophalen uit de kantine tussen 18:00 en 20:00. Vervolgens kun je de metworsten afleveren aan de bestellers.

Degene die de meeste metworsten verkoopt ontvangt nog een leuke prijs!

Voor meer vragen kun je terecht bij Mark Heeres & Stefan Koning.

Succes!!