Gezocht

Kantinepersoneel
medewerker terrein- en gebouwonderhoud
Coördinator wedstrijdzaken jeugd

Wij zijn opzoek naar een coördinator voor de jeugdwedstrijden. De Coördinator wedstrijdzaken jeugd vormt de tussenpersonen tussen de KNVB en de jeugdteams van V.V.S. De competitie- en bekerwedstijden worden in het begin van het seizoen door de KNVB ingepland, maar bij afgelasting of verplaatsing ben jij het aanspreekpunt. Voor het organiseren van vriendschappelijke wedstrijden is een trainer/leider verantwoordelijk, maar dit moet wel in overleg met jou vanwege de beschikbaarheid van de velden. Jij stemt dit vervolgens af met de wedstrijdsecretaris.

Wat zoeken we?

Iemand die enthousiast wordt van het plannen en regelen m.b.t. de wedstrijden voor de jeugd. Je kan dit alleen doen of samen met iemand anders. Jong of oud, geen probleem. In deze functie kun je gebruik maken van je levenservaring of om je zelf te ontwikkelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Je kunt altijd met alle vragen en uitdagingen terecht bij het jeugdbestuur. Zij begeleiden jou waar jij dat nodig vindt.
Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Patrick Oudekerk (voorzitter jeugdafdeling – 06-27896431)

Leider 3e elftal

Wij zijn op zoek naar een leider voor het 3e elftal die het team met succes en gezelligheid het aankomend seizoen wil begeleiden. De leider zorgt op zaterdag voor de begeleiding en organisatie rondom de wedstrijden van het elftal. Op de donderdagavond vind er overleg plaats met de trainers/leiders van het 1e en 2e elftal.
Wat zoeken we?
Iemand die het leuk vindt om een elftal te begeleiden, alles te regelen zodat de spelers kunnen voetballen en zorgt voor een goede sfeer binnen het elftal.

Wat kun je van ons verwachten?

Het bestuur is het aanspreekpunt voor alle vragen en uitdagingen waar jij tegen aanloopt. Je werkt zelfstandig, maar staat er nooit alleen voor!
Vindt je het leuk om zaterdagmiddag een voetbalelftal te begeleiden? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wim Noor (06-12199504).

Wil jij jouw steentje bijdragen aan de club? Meldt je dan aan als vrijwilliger!
We zijn opzoek naar o.a.:
Kantinepersoneel
We zoeken personen die willen helpen achter de bar op de donderdagavond, de zaterdagmorgen en/of de zaterdagmiddag. Je zit nergens aan vast en je kunt zelf aangeven wanneer je wilt! Als barman of barvrouw is het belangrijk dat je behulpzaam en vriendelijk bent naar iedereen. Want je bent toch een beetje het visitekaartje van de club
medewerker terrein- en gebouwonderhoud
Op de dinsdagmorgen wordt er door diverse leden geklust in en rondom het gebouw. We zoeken voor de dinsdagmorgengroep nog personen die hun steentje willen bijdragen zodat het complex er mooi bij blijft liggen. De werkzaamheden variëren enorm en bestaan uit het onderhouden van de groenvoorziening tot het klussen aan en in het gebouw. Het is geen vereiste dat je twee rechter handen hebt of groene vingers. Er is altijd een klus voor jou!

Heb je interesse in 1 van bovenstaande functies of ligt je interesse ergens anders en wil jij jouw steentje bijdragen aan de club? Neem dan contact op met Wim Noor (06-12199504) of Patrick Oudekerk (06-27896431). Twijfel je of wil je meer informatie, bel! Ook de overige bestuursleden zijn te benaderen om hun ervaringen te delen.