VVS Oostwold

fotoreportage nederlandse velden

De volgende voetbalvereniging ligt precies aan de overzijde van het Oldambtmeer en aangezien ik met de auto ben moet ik daar omheen rijden. Maar met het zonnige weer van vandaag was het wel heerlijk geweest om met een bootje naar de overkant te gaan. Lekker languit op een zeilbootje, drankje in de hand, zonnetje op het bolletje… Goed, ik denk dat ik toe ben aan vakantie.
Als ik de parkeerplaats van VVS Oostwold op rij zie ik de metalen toegangspoort voorzien van de drie letters op de grond liggen. Helaas kon ik dus geen foto maken terwijl hij op de twee sokkels zijn werk doet. Misschien een reden om nog eens deze kant op te komen en dan kom ik wel met een zeilbootje!
Het is even goed kijken, maar aangezien het rechter veld van alles is voorzien moet dat wel het hoofdveld zijn. Op dit veld spelen de heren in blauwe shirt hun wedstrijden in de Vijfde Klasse van de zaterdagafdeling.
VVS Oostwold
Betekenis naam: Voetbalvereniging Sparta
Plaats: Oostwold, Groningen
Opgericht: 25 augustus 1945
Sportpark VVS Oostwold
Vijfde Klasse zaterdag (10e niveau)