Coronavirus(update 15-03)

Zoals jullie weten zijn er tot 1 april geen voetbalwedstrijden vanwege de coronavirus. Hierop hebben we als bestuur besloten dat er komende week (t/m vrijdag 20 maart) geen activiteiten plaatsvinden op en rond het voetbalveld. Dit geldt voor alle activiteiten. Dus ook (oefen)wedstrijden, trainingen, vergaderingen, kaartavonden etc. Per week gaan we de situatie bekijken en houden we jullie op de hoogte van de stand van zaken. Volgende update: vrijdag 20 maart.

15-03-2020
Update vanwege het coronavirus: zoals jullie vast al wel in het nieuws vernomen hebben moeten alle sportclubs hun deuren sluiten t/m 6 april. Het sportcomplex blijft daarom sowieso t/m deze datum gesloten. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Groet, het bestuur.