AH “Spaar mee voor je voetbalclub”

!!Sparen bij Albert Heijn voor V.V.S!!
Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij V.V.S. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

Zo spaar je mee voor onze vereniging:
2. Bevestig je deelname en kies onze vereniging.
3. Spaar Voetbalpassiepunten bij iedere €1 aan deelnemende producten.
4. Sponsor onze vereniging met €1 voor iedere volle spaarkaart van 10 punten.

Wie mee spaart, maakt bovendien kans op mooie prijzen! Zoals een dag leven als voetbalprof, een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona of kaarten voor het Nederlands elftal.

Laten we met z’n allen de schouders eronder zetten en deze actie tot een groot succes maken. Alvast bedankt voor het meesparen en de steun aan onze club!

Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club!

Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.